AC Opleidingen. Waar opleiden realiteit wordt!

Bij opleidingen op het gebied van veiligheid gaat het vooral om de aansluiting van de theorie op de praktijk. Een cursus of opleiding levert meer rendement op, als de droge stof herkenbaar is. Daarom kiezen steeds meer bedrijven en instellingen voor AC Opleidingen in Naaldwijk. In ons moderne opleidingscentrum in Naaldwijk beschikken we over ideale faciliteiten om realistisch te oefenen.

In één centrum zijn uiteenlopende omstandigheden nagebouwd: een bar, een ziekenhuiskamer, een keuken, een bejaardenwoning, een kantoor en nog veel meer. Afhankelijk van uw opleiding oefent u dus in een ‘écht’ decor. En dat maakt uw opleiding realistischer – dus effectiever!

Bij AC Opleidingen kunt u terecht voor het complete scala aan bedrijfsopleidingen op het gebied van veiligheid. Naast het standaardpakket kunt u ook opleidingen op maat volgen, toegesneden op de wensen en eisen van úw bedrijf of instelling. Natuurlijk kunt u ervan op aan dat elke opleiding aansluit bij de actuele regelgeving. We zijn als eerste op de hoogte van veranderende NEN-normen om die direct in de opleidingen te verwerken. Instructeurs die dagelijks in de praktijk werkzaam zijn, helpen u om de eisen voor de opleiding snel onder de knie te krijgen.

Geen omkijken meer naar de administratie

AC Opleidingen verzorgt ook uw opleidingenadministratie. Wij houden dan in de gaten wanneer uw medewerkers weer toe zijn aan een (herhalings-)opleiding of wanneer certificaten verlopen. Uw medewerkers krijgen automatisch een uitnodiging. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. En heeft u de zekerheid dat u altijd aan de regelgeving beantwoordt.

Ook in company trainingen

Maximaal rendement van uw training behaalt u door het realistisch oefenen in ons moderne opleidingscentrum. Is het voor u en uw medewerkers efficiënter om de training bij u in huis te verzorgen? Ook dat kan. AC Opleidingen ontwikkelt opleidingen ook in company, met gebruikmaking van uiteenlopende hulpmiddelen en materialen. En heeft u een voorkeur voor een andere dag dan een werkdag? Ook dat kan!

Onze opleidingen

EHBO Opleidingen

Snel en accuraat ingrijpen bij ongelukken op de werkvloer en thuis? Een EHBO-opleiding kan u daarbij helpen!

VCA Opleidingen

Wilt u de basisregels leren op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en welzijn? De VCA opleiding biedt u alle leerstof!

BHV Opleidingen

Bent u op zoek naar adequate kennis over bedrijfshulpverlening? Wij trainen onder realistische omstandigheden!

Wilt u zich inschrijven voor een cursus?