Onderhoud van

Verbandmiddelen

Zoals alle arbeid- en veiligheidsmiddelen moet u ook een verbandkoffer regelmatig controleren, onderhouden en aanvullen of vervangen indien noodzakelijk. Onze service- en onderhouds-deskundigen nemen dit graag en professioneel uit uw handen en komen 1x per jaar op locatie uw materialen onderhouden.

Na afronding van het onderhoud ontvangt u een duidelijke rapportage inclusief alle nieuwe houdbaarheid data en een certificaat van onderhoud.

Modulaire opbouw

Onze verbandkoffers worden modulair opgebouwd zodat u altijd de juiste inhoud op de juiste plek heeft. De verschillende modules zijn ook los te bestellen als aanvulling of vervanging.
Standaard in de (EHBO- BHV) verbandkoffer
Module 1: Steriele gazen
Module 2: Instrumenten en bescherming
Module 3: Fixeren
Module 21: ORK Update

Aanvullend op de standaard BHV-basiskoffer
Module 4: HACCP
Module 5: Brandwondenverzorging
Module 6: kinderverband-set 0

 

Tarieven

Onze tarieven voor het onderhoud zijn gebaseerd op een staffelprijs. Dit betekend hoe meer eenheden, hoe lager de prijs per eenheid wordt. Neem contact met ons op middels het formulier om een gerichte prijs te ontvangen.

 

Efficiënt en effectief

Vanzelfsprekend geldt hierbij een prijsvoordeel, naast het feit dat het bedrijf in één keer het aantal wettelijke controles en keuring laat verrichten, welke efficiënt (weinig oponthoud van werkzaamheden) en ook erg effectief is (één aanspreekpunt voor al uw wettelijke controles en keuringen).

Persoonlijk advies

Stel gerust al je vragen!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen