EHBO

AC Opleidingen Agenda

Boek een cursus door op een kalender-item te klikken.

EHBO opleiding

Eerste hulp verlenen is de normaalste zaak van de wereld. Maar kúnt u het ook? Veel basisvaardigheden EHBO zijn eenvoudig aan te leren. Die fijne kneepjes kunnen nét het verschil maken op het moment dat het erop aankomt. Neem daarom geen risico. Volg een EHBO-opleiding bij dé opleider van het Westland: AC Opleidingen. Of het nu gaat om de basisopleiding of de gespecialiseerde variant voor toepassing bij kinderen: u bent straks een ervaren hulpverlener die weet wat hij of zij moet doen.

Cursus EHBO

Want alleen bij AC Opleidingen krijgt u de kans de geleerde theorie écht in praktijk te brengen, onder realistische omstandigheden! In Naaldwijk ontvangen we u in ons modern uitgerust opleidingscentrum. Hier vindt u alle faciliteiten voor een opleiding op maat.

Specialist in EHBO, BHV en VCA

AC Opleidingen is een allround opleidingscentrum, gericht op bedrijven en organisaties in het Westland, Den Haag en Zuid-Holland. Met een totaalpakket aan opleidingen maken we het u makkelijk. Zo kunt u niet alleen terecht voor EHBO opleidingen, maar ook voor training in bedrijfshulpverlening (BHV) en VCA.