Training omgaan met agressie

Tijdens de training ‘Omgaan met agressie’ verbetert u uw communicatieve vaardigheden. Daarmee kunt u zekerder en effectiever op ongewenst (agressief) gedrag reageren. AC Opleidingen geeft deze training regelmatig. Door de praktijk opzet krijgt u tijdens de cursus te maken met situaties die u ongetwijfeld zult herkennen.

Inhoud training omgaan met agressie AC Opleidingen

Het programma bestaat globaal uit de volgende onderdelen:

  • Inventarisatie agressie- en overvalervaring bij de deelnemers.
  • Wat is agressie en hoe herken ik dat?
  • Wat is klantgericht communiceren in uw werksituatie?
  • Het ontmoedigen van ongewenst gedrag.
  • Het voorkomen van (escalatie van) een conflict.
  • Het corrigeren van ongewenst (agressief) gedrag.
  • Praktijksimulatie met een professionele acteur.

Agressie cursus

U kunt de training ‘Omgaan met agressie’ volgen in één dagdeel. U brengt de beknopte theorie direct in de praktijk tijdens rollenspelen met een acteur.
Bij de volledige training van één dag gaat u ’s ochtends uitgebreider in op de theorie. U kunt deze training eventueel combineren met de training ‘Omgaan met winkeldiefstal’ of ‘Omgaan met overvallen’. Tijdens het middagprogramma brengt u de theorie in praktijk, samen met een acteur.

AC Opleidingen voor agressietrainingen

Uit onze ervaringen blijkt dat de deelnemers het oefenen met een acteur bijzonder op prijs stellen. U zult merken dat een acteur tijdens de training van grote waarde is. Bij de training ‘Omgaan met agressie’ gaat het immers om voelen, doen, beleven en proberen. Bovendien krijgt u veel praktische tips aangereikt die u direct kunt toepassen.

In overleg

Gekwalificeerde Instructeurs

Vestiging AC Opleidingen in Naaldwijk, Hoge Geest 43

In overleg

Neem contact met ons op om deze cursus te boeken.